Si us parlen de xarxes penseu en 2.0? de xarxes n’hi ha un munt, n’hi ha una que m’apassiona: la que teixeixen els comerços de proximitat amb els seus clients.

Jo he estat rere un taulell i sé de què parlo, molts passen a ser amics i és la qualitat d’aquesta xarxa la que, a parer meu, defineix la solidesa d’un comerç de ciutat.

A Cerdanyola tenim un bon grapat de botigues, comerços de ciutat. M’apassionen, vertebren un barri, un poble, una ciutat. Li donen vida, llum, activitat. No em puc imaginar Una ciutat amb bona qualitat de vida sense botigues.

No us equivoqueu, no parlo de consumisme. Parlo de què et coneguin pel nom, que s’esforcen per donar i no només per rebre, parlo d’ànima. Parlo, per exemple , de L’Aranya llibreria .
Si fos un llibre voldria viure als seus prestatges, formar part dels seus recomanats. Si us agrada llegir, us hi sentireu com a casa.

L’Olivia i la Mireia aconseguiran que sortiu amb un somriure, que gaudiu entre les lletres d’una pàgina, que friseu per arribar a la següent, segur!

Però no es queden a la llibreria, surten i comparteixen.. Suc amb lletres,  tertúlies… el que elles no s’empesquin és que no val la pena, feu un volt per les pels seus racons,  xafardejeu,  somieu amb les seves rcomanacions , gaudiu amb viatges interminables, alimentats per petits bocins d’energia per la vostra imaginació, feu un volt per l’Aranya , de ben segur caureu a la seva xarxa…