Si hi ha un acte que fa olor d’estiu a Cerdanyola es el concert del Castell, any a any des del 2002 la ciutat es vesteix de gala per gaudir de bona música en un marc incomparable: El Castell de Sant Marçal.

Aquest any L’agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès ens ha ofert TXAIKOVSKI AL CASTELL (Obertura 1812) amb un concert per violí, amb la solista Anna Urpina i amb recreació històrica.

He de reconèixer que per mi era el primer cop i ja sabeu que tinc tendència a emocionar-me. Només entrar pel camí del castell ja em vaig veure la bona organització que hi ha, et guien fins al pàrquing, Vigilen on aparques, et reben amb una copa de cava.. La de gent col·laborant en l’event que hi ha! Les cadires perfectament col·locades i etiquetades .. Escenari guarnit, llums, so… en fi que se’m va fer palesa la feinada que hi ha darrere aquest acte. I quan la AMCV comença a tocar… pell de gallina un concert així du un munt d’hores d’assaig.

Em sap greu, no vaig poder tenir el cul quiet a la cadira, la càmera m’estirava a moure’m amunt i avall. Em fascina veure les cares de la gent gaudint i me’n vaig fer un fart. Un 10 per tots!

Si encara no hi heu assistit, mai us animo a apuntar-vos-hi l’any vinent.

Una gran nit de música entre amics plena d #EfecteWow a #LaMevaCerdanyola