Per mi una de les olors característiques de la meva Cerdanyola és indubtablement la música.
La música es veu, s’olora, es palpa, s’assaboreix en directe, en viu, cada setmana!
Jo no se si el vostre barri, el vostre poble, la vostra ciutat fa olor de música però Cerdanyola en fa.
Quan preparava l’InstaCerdanyola vaig tenir el plaer de conèixer L’Encarna Larrey, presidenta del Turo solidari, qui em va brindar l’oportunitat d’afegir la música en directe de la Rocío i en Joel a la trobada.
I Música a l’estanc, al girar la cantonada , als bars, i a l’escola!!! Que no ens falti mai mai!

I com era fàcil d’esperar la música ha entrat a casa, en forma d’instrument i en forma vocal. No patiu, jo ni toco ni canto.
Farà un parell de mesos, ella sortia d’escola aixecant un full a la mà; saltant i cridant anunciava a quatre vents que la Dori faria una coral a cole! I Cap a la coral que va anar…
I avui, fa unes poques hores acabo d’assistir a la quarta edició del concert de Nadal Sons de pau a benefici del menjador solidari de Cerdanyola i dels refugiats sirians d’Acnur ) Un cop més música i solidaritat de la mà.
Jo us diré que he xalat com una nena. Veure les corals Sons de pau,vols de sons, l’escola municipal Aulos i la de l’escola de Turo de Guiera omplir de música i rialles l’escenari de l’ateneu és pur #EfecteWow.
Des d’aquestes linies vull agrair la feina d’aquesta nit a tots i cada un dels implicats, ha estat un plaer compartir emocions
En breu fotos per tots al facebook! Bona nit #Cerdanyola, bona nit món