Els que em coneixeu o em seguiu sabeu de la meva dèria per no parar. Hi ha massa que vull fer, massa que vull veure per seure. Habitualment troto pels mons càmera i mòbil en mà. No dubto en tirar-me per terra per fer una foto o per jugar amb els petits de casa.
En una d’aquestes vaig començar a notar les cames.. Els genolls es queixaven,
Si sóc sincera, ja fa temps que la imatge que em retornava el mirall no m’agradava massa. Però com que de divina tinc el mateix que de rossa, amb no mirar-me massa tema solucionat. Però no poder ajupir-me i aixecar-me plaer… ah no! Jo no paro!
Poc abans de festes vaig pujar a la bàscula… Bufa ! passat festes calia fer un Get Fit! Per salut i per no deixar que el tema se m’escapés de les mans..
I va arribar el moment.. 12 de gener.Pujo a la bàscula… 11.800 Kg de més!! Arggggggggggg
Mans a la feina . Calia reeducar l’alimentació. I per no fer animalades em vaig posar a buscar informació. Un amic em va parlar d’un llibre: LO QUE DICE LA CIENCIA PARA ADELGAZAR DE FORMA FÁCIL Y SALUDABLE. 100% recomanble! Paral·lelament vaig començar a caminar… cada dia una mica més.. Cerdanyola ofereix mil camins per disfrutar.
Els resultats no van trigar en fer-se visibles. Sense animalades. Ara que fa 2 mesos de l’inici de l’operació Get Fit he perdut ja 6 Kg !

Però activar-se crea addicció… i em vaig proposar investigar activitats a Cerdanyola.

 

FITBAC ROGERS     I em van parlar de les Classes de Fit Bac (Fitnes+ Ball amb Cardio) que fan a Roger’s.

2 Euros la classe. De dilluns a dijous s de 21 a 21:50 i Dimarts de 9.30 a 10.20 .

Vaig buscar un forat a la meva agenda de cul inquiet i vaig començar a assistir-hi un dia a la setmana. Classes a tope! ritme, música i exercici. Molt divertit heu provat? La Eli fa les clases dimarts i dijous i el Luis dilluns i dimecres. Va animeu-vos!

BML viscacerdanyola  (1)

BML viscacerdanyola  (1)

BML viscacerdanyola (2)
I un amic em va picar per assistir a la BML: 30km a peu per Barcelona. Va suposar un repte mental i físic. L’experiència és per repetir , us ho ben asseguro! Exercici, riures i unes vistes mega #EfecteWow de la ciutat comtal.

 

cem

 

I arribats a aquest punt vaig pensar i ara?? Va provaré un entrament del Cem… Fail!!

Hahah no estic prou en forma… Però ja els he dit que tornaré… A cabuda no em guanya ningú!

 

 

Busco nova activitat per provar a Cerdanyola… Recomanacions?