Ja hi som de ple! Per fi han arribat les festes de tardor.prego

No me n’amago, m’encanten! I crec sincerament que es fa una molt bona feina per part de la gent de la comissió.

Com cada any m’és completament impossible ser a tots els actes programatsperò als que vaig els gaudeixo de ple, que hi farem sóc un bitxo de carrer.

Ahir vaig començar amb el pregó que inaugura oficialment les festes, no me’l perdo mai. Aquest any anava a càrrec dels Gegants de Cerdanyola .

El Bernat i la Victoria ens esperaven vestits de gala a l’Ajuntament per començar la xerinola!DSC_8179

Al acabar el pregó el balcó es va omplir d’urnes , l’actualitat s’ha colat a les festes, i és que sigui quina sigui la vostra opinió sobre el tema aquest any les nostres festes de tardor comparteixen calendari amb el 9N.

Vam aprofitar per omplir la panxona a les paradetes que s’han muntat per les festes abans de dirigir-nos cap a la carpa de la Plaça Sant Ramon.

L’espectacle de L‘escola de ball Rogers va omplir la carpa !

Val a dir que cada any es superen, coreografies, llum, so… i el vestuari un pèl escàs a vegades)

Es veu de lluny la feinada que du darrere cada espectacle, mai deceben.

Un punt a millorar? L’accés de la gent que va en cadira de rodes s, l’allau de públic previsible veient com omple sempre Rogers) va col·lapsar el lloc que havien “reservat” pels espectadors que anaven en cadira de rodes.

Els havien demanat que es quedessin al final del passadís des d’on, teòricament ho havien de veure bé. Us puc assegurar que no van veure res. De cara a futures actuacions caldria reservar una zona amb accés preferent a primera fila. No creieu?

Vinga va sortim a gaudir de la festa!!!!

 

DSC_8179