Un cop més tenim a tocar de la punteta dels dits molt per aprendre.

Us imagineu un món sense música?? Jo no vull , la meva filla diu que seria horrible, i té raó

Ella fa dies que canta i canta una cançó. Ella i les seves amigues ens han explicat un projecte que tenen entre mans a l’escola, la iniciativa ha sorgit del CDA Pau Casals

La seva escola i moltes d’altres cantaran alhora aquest divendres a les 11 del matí Mirall de pau, per dir com una sola veu que no volen perdre la música a l’escola.

A vegades no ens adonem de quan important és quelcom a la nostra vida fins que ja no hi és. Som a temps d’aturar-ho! Podem fer-ho!

Que no us enganyin, la música estructura el cervell i millora l’assoliment de competències. És imprescindible, és alegria, és art!

Sigueu on sigueu divendres a les 11 hora pareu l’orella, les seves veus volaran per l’aire per dir que no volem prescindir de la música en l’educació dels nostres fills.

Us deixo les paraules d’algú molt especial

Addaia (10 anys) : – Jo crec que la música no s’hauria d’acabar perquè és la font de la meva inspiració i de moltes altres persones. Depèn de la música que escoltem ens podem posar alegres, romànticscanyeros, etc... Això és el que jo crec.-