Què podeu trobar aquí?

Doncs poc més que un recull  de passions : De tot el que passa per les meves mans en relació amb Cerdanyola, de tot el que conec, aprenc i visc a casa meva , un xic de fotografía i un polsim de 2.0 !

Perquè??

Doncs perquè ja fa temps  que vaig decidir conèixer, viure i gaudir Cerdanyola i desde llavors que no paro quieta i la fotografia i les xarxes s’han fet més presents al meu dia a dia, no deixo de somriure i molts dels que em coneixen em pregunten com me´n assabento de tot o que poden fer aquesta setmana, dons fet! Compartiré amb vosaltres activitats,  aplicacions,recomanacions i tot el que calgui.

Massa sovint ens emmirallem en el que no tenim, massa sovint coneixem més allò de fora que el lloc on vivim, jo he decidit viure km 0 , conèixer que passa, que es mou i que te #LaMevaCerdanyola , perquè més enllà dels problemes actuals, que en té, també té #EfecteWow i jo us el vull ensenyar : Collserola, racons urbans , teatre, Bambalina poblat ibèric, històries i sinergies de la seva gent, restaurants on compartir bons plats i sobretaules, places on jugar o llegir al sol, escenaris on xalar amb l’art, comerços que ens ofereixen el bo i millor.

Desde la meva càmera, passant per la meva ploma i amb l’ajud 2.0 us vull obrir una finestra a la Cerdanyola del tu a tu, brindar-vos l’oportunitat de conèixer que,  com quan i on, per anar més enllà de la pantalla i augmentar la vostra realitat de Cerdanyola. Perquè Jo Visc a Cerdanyola, perquè m’agrada dir Visca Cerdanyola, perquè nosaltres decidim quin poble volem amb les nostres accions.

Qui??

Aquesta es més difícil…. o no… Senzillament la Mire…ia en busca permanent de l’#efectewow. Xerraire, dona , mare , apassionada per la meva gent, la fotografia , el 2.0 i Cerdanyola. Ja m’anireu coneixent a traves dels meus posts .

Benvinguts a aquest projecte !

Mire...ia

Mire…ia