Estic cruixida, no hi ha un racó de la meva musculatura que no em faci mal i sóc feliç!

Quines festes del Roser de Maig gent! quin goig que fa cerdanyola i la seva gent.

Ahir 4 de Maig tocava diada castellera ( entre d’altes moltes coses!)

Però el meu dia va començar deixant la petita de casa amb Afocer  vam veure gegants, la sortida de la bicicletada popular i vam passejar pel mercat modernista per acabar a la plaça, amb els castellers de Cerdanyola ,els Castellers de Barcelona i els Salats de Súria  per disfrutar d’una gran jornada castellera .

El matí va transcórrer lleuger i amb ritme, la nostra colla va fer un 3d7, 4d7 i 4d7a carregat i p4.

Sol i fira em van dur fins a la nit amb l’actuació de Alquadrat al Turonet ( per cert, sonen genial! us podeu descarregar la seva música  gratuitament a la seva web!)

Com us deia al inici.. cruixida però feliç!